Praktijk

Gedrag en emoties 

Heb je het als ouder even lastig of zit je even vast? Ben je op zoek naar wat het gedrag van je kind betekent? Wil je weten hoe te verbinden bij heftige emoties? Wil je weten wat te doen met de emoties van je kind?

Zelfzorg

Zit je er als ouder zelf even door? Verlies je bij het minste je geduld? Ben je op zoek naar hoe je batterijen terug op te laden? Ben je gewoon van altijd aan anderen te geven en weinig aan jezelf? 

Autisme en hoogsensitiviteit

Heb je een kind met autisme en wil je extra handvaten krijgen? Ben je zelf hoogsensitief of is je kind dit? Hierbinnen heb ik zelf heel wat expertise opgebouwd doorheen de jaren.

Hoe ga ik te werk?

Ik werk oplossingsgericht en krachtgericht. Daarnaast werk ik vanuit de bril van verbindend en afgestemd opvoeden. Ik geloof dat jullie als ouder over zoveel krachten beschikken en al een hele rugzak met mogelijkheden en tools bij jullie dragen. Daar zet ik tijdens de begeleiding hard op in. 

Tarief 

Prijs: 50 euro/uur.
Een gesprek duurt 1 uur. 

Het bedrag wordt steeds aan het einde van het gesprek betaald. Dit kan cash of via de Bancontact app op je smartphone. Indien we een online begeleidingssesie houden kan het bedrag worden overgeschreven. 

Terugbetaling

Bent u lid van de liberale mutualiteit? Dan hebt u recht op een terugbetaling van 10 euro per sessie met een maximum van 60 euro per kalenderjaar. Voor kinderen is dit 20 euro per sessie met een maximum van 120 euro per kalenderjaar.

Bij de andere ziekenfondsen is er op dit moment geen terugbetaling mogelijk.